Újra lesz Balatoni nyár Harsányi Leventével és Kraszkó Zitával

Balatoni nyár
Vágólapra másolva!
Június 19-től újra indul a Balatoni nyár Kraszkó Zitával, Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Vida Péterrel. A műsor sztárséfje a 2017-es évadban ismét Kovács Lázár lesz.
Vágólapra másolva!

A Balatoni nyár június 19-től újra képernyőre kerül a Duna közszolgálati csatornán, a műsor hétfőtől szombatig délelőttönként friss tartalommal, vasárnap pedig heti best of adással jelentkezik. A műsort heti váltásban Kraszkó Zita és Harsányi Levente, valamint Rátonyi Kriszta és Vida Péter vezetik, és újra a csapat tagja Lázár séf.

Forrás: EVA/Eva

A hetedik évadához érkező Balatoni nyárban idén is főszerepet kap a sport: a júliusi vizes VB egyik fő helyszíne Balatonfüred lesz, az adásokban kiemelt helyet kapnak a résztvevő sportolók, sportvezetők. De ezen kívül több sportágban is nyáron rendezik a legfőbb európai - és világversenyeket, melyek versenyzőit szintén meghívják a műsorba a készítők.

Amíg tavaly a part menti települések kaptak kiemelkedő figyelmet, idén hangsúlyosabb megjelenésben részesülnek a Balaton környéki települések is.

Tíz héten keresztül hetente egy-egy régiót minden eddiginél részletesebben ismerhetnek meg a nézők. A kétórás élő adásban az aktualitások mellett naponta az adott régió kerül a középpontba - áll a műsor közleményében.