A Barátok közt színésznőjével jár Vastag Csaba

2016 09 07. Vastag Csaba Fonogram-díj magyar énekes dal pop rock gázsigaléria
Vastag Csaba egy koncertért 1 089 000 forintot kap
Vágólapra másolva!
Már egy éve felmerült, hogy Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba egy pár, most meg is erősítették a hírt.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt Veintraub Gigije egy zuglói színházban játszott, a Bors újságírója pedig kiszúrta, hogy az előadás után Vastag Csaba ment érte, majd kézen fogva távoztak.

Bár Fruzsina korábban nem akart nyilatkozni a kapcsolatáról, ezúttal elárulta a lapnak, hogy együtt vannak. „Igen, együtt vagyunk, Csaba eljött értem az előadás után” - mondta.

Vastag Csaba Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekes sem szokott a magánéletéről mesélni, de korábban azt mondta az Origónak, hogy nagy családra, gyerekekre vágyik. „Kimondottan nagy családot szeretnék, sok gyereket, de még nincs rá se időm, se figyelmem és energiám. Egy gyerek mindent megérdemel, sok odafigyelést, időt, energiát, szeretetet és nevelést. A nevelés az egyik legfontosabb dolog a világon. Sokszor az elfoglalt szülők gyerekei nem kapnak eleget ezekből, és ez nem válik hasznukra. Engem kimondottan igyekeztek tiszteletre és az emberek szeretetére nevelni, ezért

annyira igyekszem becsületes lenni, naivan hinni az emberekben. Persze ezzel sokan visszaélnek, át is vernek gyakran, de azért igyekszem felzárkózni.”