Újabb részletek derültek ki Gianni és Debreczeni Zita titkos esküvőjéről

Gianni Annoni, Zita
Vágólapra másolva!
Gianni Annoni és Debreczeni Zita nemrég kötötte össze életét, a férj most elárult néhány részletet az esküvőről.
Vágólapra másolva!

Gianni annyira meghatódott, hogy elcsuklott a hangja, ahogy olaszul kimondta az igent. "Ilyenkor egyszerűen jön minden, nem kell rajta gondolkodni, abszolút érzelmi dolog. A két betűt, olaszul az igen a si, törött hanggal tudtam kiejteni én is.

Legénybúcsút tartott a barátaival, jót buliztak, nászútra pedig Tunéziába ment párjával.

"Próbálunk olyan helyekre menni, melyek előidézik a nyarat, végülis Tunézia és Szicília között nincs nagy különbség, és ott már nagyon jó idő várt minket. Olyan helyen voltunk, ahol korábban még soha nem" - mesélte a FEM3-on.

Mint mesélte,a pénztárcékra és értékekre fokozottan kell figyelni a városban, és a közlekedés sem túl biztonságos, nem árt figyelni a hirtelen felbukkanó robogósokra. "A gyönyörű tenger mindent meg tud szépíteni, még azt is, amit megpróbált az ember elrontani. Tunézia újra elkezdett virágozni, és ők is megtesznek mindent, hogy az európaiak jól érezzék magukat."

Ha úton vannak, bazárba mindig elmennek, a fűszereket mindig megnézi és megszagolja, és a helyi életeket is szeretik kipróbálni - persze csak mértékkel. "Azért van bennem egy kis tartás, mikor ilyen országokba megyünk, nagyon kell vigyázni a gyomrunkra."

A házaspár máris a következő utat tervezi, szeretnek közös élményeket gyűjteni együtt, akár belföldön is.