Megverték az egykori Lópici Gáspárt, kórházba került

Gáspár Sándor; Szilágyi István díszlet FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA jelmez Közéleti személyiség foglalkozása ÖLTÖZÉK próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet TÁRGY
Győr, 2015. február 11. Szilágyi István (b) Hübner és Gáspár Sándor (j) Szkvoznyik-Dmuhanovszkij szerepében Nyikolaj Vasziljevics Gogol A revizor című komédiájának főpróbáján a Győri Nemzeti Színházban 2015. február 10-én. A színdarabot február 14-én mutatják be Bagó Bertalan rendezésében. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Szilágyi István színművész szegény körülmények között él, állítólag saját fia verte el.
Vágólapra másolva!

A múlt héten a színész fia olyan csúnyán nekiesett apjának, hogy annak több bordája is eltört, ezért kórházba kellett vinni – írta a Story magazin. A lap szerint másnap Szilágyi fiáért rendőrök érkeztek, és bilincsben vitték el.

A Győri Nemzeti Színházban, 2015-ben Forrás: MTI/Krizsán Csaba

„Épp cigarettázni jöttem ki az utcára, amikor láttam, hogy rendőrök érkeznek a fiúért, és bilincsben elviszik” - mondta az egyik szomszéd.

Szilágy István Forrás: Youtube/GyorPluszTV

Szilágyit országosan ismertté 1968-ban Sípos úr figurájának megformálása tette a Bors című tévéfilmsorozatban. 1998-tól a Győri Nemzeti Színház tagja volt 2016-ban történt nyugdíjazásáig.

A 90-es években a Lottó reklámarcaként tűnt fel a tévében, de nagyjából minden 30 év fölötti magyar ismeri a Keménykalap és krumpliorr című klasszikus magyar ifjúsági film plakátragasztójaként is.

UPDATE: nyilatkozott a színész, itt olvashatja el, mire emlékszik.

A rövid, de emlékezetes jelenet a sorozatból: