61 kilótól szabadultak meg a sztárok a TV2 új műsorában

2017.06.17. 19:18

Cseke Katinka fogyása az egyik leglátványosabb az Ázsia Expressz forgatása után.

A TV2 új realityjének forgatása nemrég ért véget, az Ázsia Expressz hét sztárpája pedig rengeteg élménnyel tért haza a kalandból. A Vietnamból induló, Laoszon és Kambodzsán át, Thaiföldet célzó 5000 km-es utat, napi egy dollárból kellett teljesíteniük, miközben különböző feladatok elé állította őket a verseny.

"Tizenöt kilót fogytam, már ezért megérte vállalni a műsort. Az árnyékban 48 fok volt, és cipeltük a hátizsákunkat is, nem csoda, hogy lefogytam" - mondta Cseke Katinka a Blikknek. "Egy nőnek ez hatalmas boldogság, főleg egy olyan nőnek, aki évek óta küzd a súlyával, és akármilyen diétába vágott bele, képtelen volt lefogyni."

Forrás: Instagram/berkikrisztian

A lap szerint a 14 játékos összesen 61 kilót fogyott, Kulcsár Edina például 6 kilót adott le, és Berki Krisztián vitte a prímet, ő 12 kilóval lett kevesebb a játék végére.

"Az én testem olyan, mint egy kályha, folyamatosan gondoskodni kell fűtőanyagról. Nem tudtam edzeni, nem volt meg a napi 4000 kalória, éheztettek, normális reakció, hogy lefogy az ember. Most is kiderült, hogy hülye duma, hogy nem lehet lefogyni" - mondta Berki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK