Megszólalt a Diana hercegnő titkos hangfelvételeit kiadó író

Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák sztárok
Vágólapra másolva!
Diana hercegnő életrajzírója, Andrew Morton titokban felvett beszélgetéseket publikált, egy reggeli műsorban védte meg az álláspontját. 
Vágólapra másolva!

Andrew Morton Diana hercegnő halálának 20. évfordulójára újra kiadta 1992-es bestsellerét, a Diana igaz történeté-t, természetesen új előszóval, kibővítve.

A könyvben helyet kaptak olyan beszélgetések is, amelyeket Morton titokban, a királyi család háta mögött rögzített, ez nyilván nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Lassan már húsz éve halott Forrás: AFP

Az író a Good Morning Britain című reggeli műsor vendége volt, ott azt mondta, Diana hercegnő alapvetően azért mesélt neki, mert szerette volna, ha megírja a történetét – az már más kérdés, hogy néhány felvételhez a királyi család nem járult volna hozzá.

A hercegnő ezért annak idején beleegyezett, hogy beszélget Morton egyik munkatársával is, akire nem szerzőként figyelt a család. Ekkor készültek az ominózus felvételek, Morton azonban csak idén publikálta azokat.

Az író tizenhat dokumentumfilmről is tud, amely az évforduló alkalmából készül, de szerinte nem lehet figyelmen kívül hagyni a leghitelesebb forrást, vagyis magát Dianát – ő pedig a könyvében csakis a hercegnő saját szavait közölte.