Három színésznő terhességét is elrejtették ugyanabban a sorozatban

Christian Serratos (Rosita), The Walking Dead
Vágólapra másolva!
Ugye nem vette észre a The Walking Dead legutóbbi évadjában Christian Serratos, vagyis Rosita pocakját? Nem véletlenül, hisz az alkotók jól elrejtették, ahogy azt tették két másik színésznő esetében is.
Vágólapra másolva!

Amikor a The Walking Dead-ben megjelent a Christian Serratos által játszott Rosita, állandóan a hasát is láttató blúzokban járt, a legutóbbi évadra viszont rákapott a zsákszerű pólókra – aminek a férfi nézők talán nem örültek, de megvolt az oka.

Serratos ugyanis teherbe esett a forgatás idején, a történetbe ez azonban nem illett bele, így a készítők kénytelen voltak elrejteni a pocakját: amellett, hogy ráadtak egy pólót, sokszor mutatták görnyedten, guggolva is, vagy épp egy méretes puskát nyomtak a kezébe, hogy az is takarja.

Christian Serratos mint Rosita Forrás: Gene Page/AMC

A színésznő szülése nagyjából egybeesett azzal az időszakkal, amikor megkezdték a nyolcadik évad munkálatait, így valószínű, hogy az elején keveset fogjuk látni. Azóta már posztolt is a kislányáról, apák napjára ezt a képet tette ki az Instagramra:

She 'Doubles You' @me_is_boyd ❤❤ Happy Fathers Day

Christian Serratos (@kishserratos) által megosztott bejegyzés,

A The Walking Dead-ben nem ez az első alkalom, hogy elrejtik egy színésznő terhességét, annak idején Sonequa Martin-Greennél (Sasha) és Alanna Mastersonnál (Tara) is hasonló trükkökhöz folyamodtak az alkotók.