Hetek óta nem látták a Walking Dead egyik főszereplőjét

The Walking Dead, Negan
Vágólapra másolva!
A Negant alakító Jeffrey Dean Morgant régóta nem látták a The Walking Dead forgatásán, nagyon úgy néz ki, hogy egy ideig nélkülözniük kell őt a rajongóknak. 
Vágólapra másolva!

Jelenleg már az ötödik részt veszik fel a The Walking Dead nyolcadik évadjából, de a hírek szerint Jeffrey Dean Morgan az első epizód óta nem jelent meg a forgatáson – vagyis a karaktere, Negan pár rész erejéig biztosan kimarad a történetből.

Arra nem tennénk nagy pénzt, hogy nem is tér vissza, elég különös húzás lenne az alkotóktól, ha már az évadnyitó epizódban kinyírnák a karaktert – főleg, hogy már korábban közölték, hogy az egész szezon a Negan és Rick csapatai közötti harcról fog szólni.

Negan egy időre kikerül a sztoriból Forrás: AMC

Morgan ideiglenes távolmaradásának egyszerű oka van, épp Dwayne Johnsonnal forgatja az új filmjét, a Rampage-t – azt azonban nem lehet tudni, hogy ott mekkora szerepe van, meddig nem tud foglalkozni a The Walking Dead-del.

Vele együtt Rosita is biztosan kikerül egy időre a sztoriból, az őt alakító Christian Serratosnak ugyanis a forgatás megkezdésekor született meg a gyereke.