Melyik magyar híresség néz ki a legjobban bikiniben?

Vágólapra másolva!
Mikor vetkőzzenek le fürdőruhára a hazai tévések, színésznők, fiatal női DJ-k, celebek, hanem a rekkenő hőségben, amikor nem lehet megmaradni a napon, árnyékba vagy vízpartra, napernyő alá kell vonulni, hideg üdítők, behűtött sörök megnyugtató társaságába? Pakolják is ki közösségi oldalaikra szorgosan újabb fotóikat, mi pedig kénytelenek vagyunk többfordulós versenyt hirdetni köztük: a továbbjutókról, a győztes személyéről kizárólag olvasói szavazatok döntenek. Ez az első elődöntő, mindegyikből csak egy versenyző jut tovább a fináléba. Mindent a szemnek, semmit a kéznek – induljon a versengés, a cikk alján pedig mindenképp szavazzon!
Vágólapra másolva!

Kustánczi Lia

33 éves modell, playmate, televíziós személyiség. Szerepelt párszor a CKM borítóján, divatmárkák arca volt, műsort vezetett a Viasat3-on, egy ideje DJ-ként vitézkedik. A cikk alján szavazhat rá.

Tápai Szabina

31 éves, válogatott kézilabdázó, EHF-kupát nyert, egyre gyakrabban tévés celebritás, valóságshow-szereplő. A tévében sokat láthatta a néző a Drágám, add az életed! című gameshow-ban és az Édes életben. A cikk alján szavazhat rá.

Baukó Éva

A magyar valóságshow-k egykori hisztikirálynője az RTL-en, a Való Világgal lett ismert igazából, de előtte a Viasat3 castingcsapata talált rá, és szerepeltette a Bár 2.0 című műsorban, amely csúfos bukás volt. A VV óta gyakran van a bulvárlapok címlapjain, ő is szerepelt hónapokig az Édes életben. A cikk alján szavazhat rá.

Sári Évi

39 éves énekes-színész, televíziós műsorvezető, a Splash együttes egykori tagja. A magyar Playboy 2009 márciusi számának címlaplánya volt, a VIVA-n műsort vezetett, több musicalben láthatta őt a néző. A cikk alján szavazhat rá.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy akad furfangos celeb, aki arcszépítő filtert használ képkészítés után, kirakás előtt, de ez ne zavarjon meg senkit.

Ez az első rész volt, további versenyzők jönnek két nap múlva. Alább szavazhat, két nevet is megadhat: ki jusson be a döntőbe?

Szavazzon!

Ki jusson be a magyar hírességek bikinis döntőjébe? Két nevet is megadhat!

UPDATE: itt a 2. rész, négy újabb, igen ismert versenyzővel!

Itt a 3. rész, még négy szépséggel.