Továbbra is remekül néz ki az 50 éves Pamela Anderson

pamela anderson 50 éves
US actress Pamela Anderson poses during the opening Ceremony of the 57th Monte-Carlo Television Festival on June 16, 2017 in Monaco. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
A színésznő 2017. július 1-jén ünnepli az ötvenediket, már ha ünnepli egyáltalán. Pár fotóval ünnepeljük a Baywatch C. J. Parkerjét, aki egy időben megőrjítette a férfiakat.
Vágólapra másolva!

50 éves lett Pamela Anderson, aki 1990 körül még az Egy rém rendes családban is megfordult, de akinek a nagy sikert a Baywatch hozta meg. Utóbbi egyébként 1989 és 2001 között ment, és sokan rá emlékeznek belőle (persze Hasselhoff szőrös mellkasa mellett), de valójában csak 111 részben játszott, miközben a derék Mitch Buchannon 220 epizódban mentett életeket és vert el gonosztevőket.

Pamela Anderson a 90-es években végképp befutott, igazi sztár lett, erotikus rajzfilmsorozatot is ihletett, tizenegyszer szerepelt a Playboy címlapján, ami rekord a playmate-ek között. Még 48 évesen is levetkőzött. Hosszabban itt írtunk róla, alább pedig nézegetheti kedvére a fotóit!

Forrás: AFP/Valery Hache
Pamela Anderson és fia, Brandon Lee Forrás: AFP/2017 Getty Images/Randy Shropshire
Forrás: AFP/Valery Hache

Még több képért lapozzon!