Július 8-án, szombaton indul a LifeTV legújabb gasztroműsora, a Keverd újra, Buday, a népszerű séf, Buday Péter vezetésével. A szakember klasszikus és közkedvelt ételeket fog elkészíteni új hozzávalókkal és egészségtudatos módszerekkel. 

Bableves árpagyönggyel vagy brassói krumpli nékül, zellerszárral: többek között hasonló ételekkel készül Buday Péter séf, a LifeTV legújabb műsorában.

A Keverd újra, Buday-ban klasszikus és közkedvelt ételek készülnek majd, minőségi és egészséges alapanyagokból. A környezettudatosság mellett könnyen elkészíthető és pénztárcakímélő megoldásokat szeretne bemutatni Buday.

Forrás: Life TV

"A receptek saját fogyásom alatt születtek, ugyanis amikor elértem a 175 kilót, úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább. Elkezdtem újragondolni kedvenc, magyaros ételeinket, és olyan változtatásokat találtam ki, amelyekkel egészségesebben, de a finom ízeket megőrizve tudunk étkezni" - kezdte Buday Péter.

"Több fontos szempont alapján készítem el az ételeket. Nagyon fontos számomra a fenntarthatóság, ezért mindig igyekszem a lehető legtöbb szezonális, friss alapanyagot felhasználni. Az egészségtudatosság mellett az összetevők árát is figyelembe vettem, és mindenki számára elérhető hozzávalókkal főzöm, valamint a mai világ tempójának megfelelően, gyorsan elkészíthető recepteket mutatok be" - mondta.

A Keverd újra, Buday kéthetente, szombatonként lesz látható a LifeTV műsorán.