Újabb őrült elmélet született a Jóbarátokról

2017.07.10. 16:58

Miért csak Rachel szeme van nyitva a negyedik évad DVD-borítóján? A kínzó kérdésre született egy meglepő rajongói elmélet, nem ez az első a sorozattal kapcsolatban.

A Jóbarátok-ról nem egy rajongói elmélet született már, a legutóbbi a Twitteren bukkant fel, miután egy néző feltette a kérdést, hogy a sorozat negyedik évadjának DVD-borítóján vajon a hat főszereplő közül miért csak Rachelnek van nyitva a szeme:

Válaszul egy Phil Dunne nevű képzőművész állt elő az érdekes elmélettel, szerinte az egész történet csak Rachel álma volt, és a kép azt a pillanatot ragadja meg, amikor hajnali ötkor felébredt az esküvője napján:

Dunne szerint Rachel ugyanis nem akart hozzámenni Barryhez, és a tudatalattijában, vagyis álmában meg is történt, hogy elhagyta és új barátokat, szerelmeket szerzett New Yorkban – miközben a valóságban persze hozzáment a férfihoz.

Voltak korábban is vad ötletek

A rajongók nem először próbálják érdekes módon értelmezni a Jóbarátok cselekményét, a sorozat egy másik híve nemrég azzal állt elő, hogy a széria csak a Starbucks reklámja volt, a cég a Central Perk-beli jelenetekkel próbálta becsábítani a nézőket a kávézóiba.

Az elméletet Alex Barker rádiós és tévés személyiség terjeszti, szerinte nem véletlen, hogy a Jóbarátok a kocsmában játszódó Cheers után indult, és Rachel családneve is amiatt lett Green (vagyis Zöld), mert az a Starbucks fő színe is.

Nem véletlenül ültek annyit a kávézóbanForrás: NBC

Egy másik rajongó szerint Phoebe valójában egy hajléktalan volt, aki drogos vízióiban képzelte bele magát a másik öt szereplő közé, egy olyan baráti társaságba, amelyet gyakran látott:

Van olyan teória is, amely szerint Ross elvesztette a fia láthatási jogát, és ebbe beleőrült – ennek alapja, hogy Ben az utolsó két évadban valóban nem jelent meg, Ross pedig tényleg egyre furábban viselkedett a sorozat vége felé.

Végezetül, íme, egy jobbára a Jóbarátok jeleneteiből összevágott rajongói videó, amely szerint Chandler meghalt, és szellemként kísértette a többieket: 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK