Meghalt a Walking Dead forgatásán megsérült kaszkadőr

John Bernecker kaszkadőr
Vágólapra másolva!
Meghalt John Bernecker kaszkadőr, aki a The Walking Dead forgatásán szenvedett balesetet, súlyos fejsérüléssel kellett kórházba szállítani.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a The Walking Dead-ben dolgozó kaszkadőrök egyike, John Bernecker hat-hét métert zuhant egy betonfelületre, súlyos fejsérüléssel szállították a forgatási helyszínről egy atlantai kórházba.

A produkciót ez után azonnal leállították, a legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy Bernecker a kórházban belehalt a sérüléseibe, a család kérte, hogy kapcsolják ki a lélegeztetőgépét. A férfi 33 éves volt.

John Bernecker Forrás: IMDb

A tapasztalt kaszkadőr 2009 óta több mint 90 filmben és sorozatban közreműködött, utóbbiak közül például a Vámpírnaplók-ban, a Salem-ben és a 24: Újratöltvé-ben is számítottak rá.

Azt egyelőre nem tudni, a The Walking Dead nyolcadik évadjának forgatása meddig fog állni a halála miatt, mindenesetre az ügyet az amerikai színészszakszervezet, a SAG-AFTRA is vizsgálja, azt próbálja meg kideríteni, hogy a produkció biztonsági szakértői hibáztak-e.