Két horrorsorozatban is számítanak a dögös színésznőre

Premiere Of HBO's "The Brink" - Red Carpet GettyImageRank2 VERTICAL USA California Hollywood - California PARAMOUNT STUDIOS Television Show Premiere ARRIVAL Carla Gugino Arts Culture and Entertainment Paramount Pictures Celebrities 2015 ACTRESS The Brink
HOLLYWOOD, CA - JUNE 08: Actress Carla Gugino arrives at the Premiere Of HBO's "The Brink" at Paramount Studios on June 8, 2015 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Carla Gugino egy Stephen King-adaptáció mellett egy másik horrorsorozaton is dolgozik, ő kapta a The Haunting of Hill House tévés változatának főszerepét is.
Vágólapra másolva!

A Netflix tízrészes sorozatot készít Shirley Jackson 1959-es regényéből, az Egyesült Államokban széles körben ismert The Haunting of Hill House-ból.

A történet egy tudósról szól, aki két médiummal és a tulaj unokaöccsével együtt beveszi magát egy kísértetjárta házba, vagyis a rémtörténet annyiban eredeti lesz, hogy a szereplők itt tudatosan keresik a természetfeletti erőkkel való találkozást.

Carla Gugino 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Az egyik női főszerepet Carla Gugino kapta, akinek nem ez mostanában az egyetlen hasonló vállalkozása, játszik a Bilincsben (Gerald's Game) című Stephen King-könyv tévés adaptációjában is, amely szintén a Netflixre készül.

A színésznőt utoljára a Roadies-ban, illetve a Wayward Pines-ban láthattuk a tévében, de hosszabban játszott például a Törtetők-ben, a Kaliforgiá-ban vagy A küszöb-ben is.