Gundel Takács Gáborral tér vissza az Áll az alku

2017.07.20. 15:33

Egyetlenegy műsorra vonatkozóan megállapodást kötött a TV2 Csoport és a NuMuvee produkciós iroda

A szerződés értelmében az Áll az alku című műsort, amely ismét képernyőre kerül a TV2-n, a továbbra is csatorna-független műsorvezetőként dolgozó Gundel Takács Gáborral láthatja a közönség.

A bejelentéssel egyidőben a műsorvezetőt képviselő NuMuvee több televíziós csatornával folytat párhuzamos egyeztetéseket olyan formátumokról, melyek Gundel Takács Gábor vezetésével kerülhetnek műsorra. A volt közmédiás tévés tehát továbbra sem köteleződik el egyetlen társasághoz sem.

Gundel Takács GáborFotó: Polyak Attila - Origo

"Műsorvezetőként a nézőkhöz és egyes produkciókhoz kötődöm, az Áll az alku pedig fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet. Élveztem a formátumból adódó izgalmas műsorvezetői feladatot, nem mellesleg pedig öröm volt megélni, ahogy a nézők ragaszkodtak a műsorhoz és a személyemhez, de úgy éreztem, idő előtt került le a képernyőről. Számos más televíziós tervem mellett azért vállaltam el a felkérést, mert szeretném, hogy a nézőkkel együtt a korábbi szériákhoz hasonló élményeket éljünk át" – mondta Gundel Takács Gábor.

Gundel Takács Gábor az Origo Szpíker Korner című műsorát is vezeti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK