Válásáról és a nehéz újrakezdésről vallott az Éjjel-nappal Budapest szereplője

Szelfi, Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta, az Éjjel-nappal Budapest szereplője az újrakezdésről mesélt a követőinek. Mint írja, erőt akar adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő gyermekével és férjével szerepelt az RTLII Szelfi című műsorában, egy jó ideje pedig az Éjjel-nappal Budapest csapatát erősíti. Gréta a valós életben túl van egy váláson, most költözött első saját házába, posztjával pedig erőt szeretne adni azoknak, akiknek szüksége van rá.

Forrás: RTL II

„Végre otthon. Ma végleg eljöttem az elősző lakásból. 6 évet éltem ott. Sok szép dolog történt ott, de szomorúságból is akadt. Hálás vagyok a sorsnak ezért a nagy ÚJRAKEZDÉSÉRT. Tudjátok, változtatni dolgokon sokszor nehéz. Nehéz elfogadni az újat. Nehéz feladni a régit. Nehéz elhagyni az otthont. De! Az elmúlt 2 éveben sok mindent megéltem. Többek között a válásomat is. Nem volt egy derűs dolog ez. Talán jobban örülök ennek, mint akkor az igennek. Mennyivel jobb így az életem...” - kezdte a bejegyzést.

„Viszont hihetetlen érzés az, amikor végre otthonra lelsz. Amikor nem adod fel az álmaid. Amikor harcolsz magadért és mindenért. Minden olyan dologért, amiben hiszel. Sokszor elfáradtam Én is és fel akartam adni. Nem tettem! Miért? Mert erős nő vagyok és anya. Nem adtam fel önmagam, és ezért vagyok igazán hálás a sorsnak, mert valahogy mindig adott kapaszkodót nekem, nekünk. Mindig az volt a fejemben, hogy valahogy olyan otthont képzelek el magamnak, ahol reggel süt a nap az ajtóba. Amikor kinyitom nyáron a ház ajtaját, megcsap a meleg beton illata. A fák illata. Kijöhetek mezítláb a bögrémmel a kezemben és sóhajthatok nagyokat. Köszönöm az életnek, hogy ezt megkaptam” - írja.

Hozzáteszi, hogy nem prédikálni akar, csupán erőt adni azoknak, akiknek kell, a követőket pedig arra biztatja, hogy tegyenek magukért, akkor elérhetik a céljaikat.