Itthon is jön egy Diana hercegnő titkait feltáró tévéfilm

portrait tartan SCOTLAND - SEPTEMBER 1982:  Princess Diana, Princess of Wales, at the Braemar Highland Games on September 1982 in Scotland.  (Photo by Anwar Hussein/WireImage)
SCOTLAND - SEPTEMBER 1982: Princess Diana, Princess of Wales, at the Braemar Highland Games on September 1982 in Scotland. (Photo by Anwar Hussein/WireImage)
Vágólapra másolva!
A National Geographic csatornára érkezik a Diana: Saját szavaimmal, amelyben a 20 éve elhunyt hercegnő tönkrement házasságáról, szexuális életéről is beszél.
Vágólapra másolva!

Augusztus 31-én érkezik a National Geographicra a Diana: In Her Own Words, vagyis Diana: Saját szavaimmal című tévéfilm, amelynek csak a címe ugyanaz, mint a Nagy-Britanniában nagy port kavart alkotásnak.

Mindenesetre itt is eddig nem látott felvételek kerülnek elő, amelyeken Diana intim részleteket oszt meg tönkrement házasságáról, valamint bulimiájáról, szülés utáni depressziójáról is beszél.

Diana hercegnő 1982-ben Forrás: National Geographic

A titkos interjúsorozatot 1991-ben Andrew Morton újságíró megbízására vette fel a hercegnő egy közeli ismerőse, a narrátor nélküli filmben pedig végig Diana beszél, így valóban a saját szavaiból rajzolódik ki a története. Mutatunk egy előzetest is: