Megsebzett egy képzeletbeli sárkányt, nem beszélnek vele többet

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Jerome Flynn elég népszerűtlen a Trónok harca utóbbi epizódja óta.
Vágólapra másolva!

A Trónok harcában sok minden megtörtént már, most épp egy sárkányt sebzett meg Bronn egy olyan harci eszközzel, amely hasonlít a középkorban használt skorpióra, amelyet ostromoknál vetettek be, és hasonlít egy hatalmas nyílpuskára.

A sorozatban általában a Lannisterek a gonoszak,

az ellenük harcolók, főleg a Starkok a jók, de most Daenerys sárkányai szétégettek több száz embert, egyszerű katonát, akik keserves kínok közepette haltak meg – tehát árnyaltabb lesz a kép, hogy ki a jó, és ki a rossz.

Forrás: HBO

Bronn, azaz Jerome Flynn viszont elég népszerűtlen a Trónok harca utóbbi epizódja óta, hiszen kis híján leszedte az égről az egyik sárkányt, rajta a szőke hercegnővel, aki visszaszerezné Westeros trónját – írta a Moviepilot.

A digitálisan képernyőre vitt állat sebet kapott,

a hercegnő akár meg is halhatott volna, ettől pedig a színész népszerűsége megzuhant – ugyanis még mindig sokan vannak, akik fikciót néznek, de nem tudják, nem akarják elválasztani a munkáját végző, forgatókönyv alapján dolgozó színészt a karaktertől.

„Amióta leadták a csatát megmutató epizódot, egy kissé népszerűtlen lettem, bevallom. A postásom például nem szól hozzám, mert rálőttem a sárkányra" – mesélte.