Már augusztusban jön Ördög Nóra új műsora és Gundel Takács vetélkedője

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A kereskedelmi tévék általában nem várják meg a szeptembert, augusztus utolsó hetében beindítanak több új műsort. Így lesz ez idén is.
Vágólapra másolva!

Kiadta 32. heti műsorrendjét a TV2, és ebből kiderül, hogy augusztus 28-án indítja az őszi struktúrát. A Fatmagül után 18 órakor jön a Tények, 19.05-től pedig jön a Séfek séfje: a formátum eredetije a Game of Chefs, amely a TV2 képernyőjén Ördög Nóra műsorvezetésével lesz adásban.

Ábel Anita ezúttal Csonka Andrással vezet műsort Forrás: Nánási Pál

20.55-kor Gundel Takács Gábor lesz a képernyőn az Áll az alkuval, a legendás vetélkedő hét év után tér vissza. „Megújult díszletben, reflektorfényben a mesés összegeket rejtő táskák és az az egy szerencsés játékos, aki aznap este

esélyt kap, hogy egy kis szerencsével megváltoztassa az egész életét.

A táskák tartalma alaposan megnőtt: csak az öt legmagasabb megnyerhető összeg együttesen több mint 100 millió forintot tesz ki" – áll a leírásban.

Este tíztől megint egy gameshow jön, csak épp celebekkel: augusztus 28-tól ismét újabb sztárpárok méretik meg magukat A Drágám, add az életed! harmadik szériájában. Ábel Anita mellett Csonka András terelgeti majd a párosokat az erőt próbáló, megújult kihívásokban.