Matt LeBlanc visszalépett, más vitte el a raklapnyi pénzt

2017.08.20. 21:32

A Modern családba akarták, de nem vállalta Phil karakterét.

2009-ben neki adták volna a Modern családból Phil figuráját, de Matt LeBlanc mégsem vállalta – derült ki egy interjúból, amit a Jóbarátok színésze a USA Today-nek adott. A karaktert végül Ty Burrell kapta meg, aki így világhírű lett, és óriási összegeket visz haza hetente.

A Modern családban Ed O'Neill, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Sofia Vergara és Eric Stonestreet a kilencedik évadra elérte az 500 ezer dolláros fizetést. Ez nagyjából 125 millió forint hetente és személyenként (persze nincs minden héten epizód, csak évi 22).

„Emlékszem, hogy amikor olvastam, arra gondoltam, hogy ez egy valóban jó forgatókönyv, de nem én vagyok a megfelelő fickó erre. Igazságtalan lett volna elvállalnom ezt. Tudom, hogy mire vagyok képes, és mire nem" – emlékezett az egykori Joey.

Matt LeBlancForrás: Showtime

Akik szeretik, bánkódhatnak tehát, hogy nem láthatják a komédiában, amely már a kilencedik évadjához ért, de legalább azzal vigasztalódhatnak, hogy legalább a Sikersorozat, az Episodes visszatér hamarosan egy utolsó évadra – ebben Matt LeBlanc gyakorlatilag önmagát alakítja.

Mai cikkeink