Megvannak a Sztárban sztár új versenyzői

2017.08.23. 11:17

A TV2 bejelentette, hogy kik lesznek a Sztárban sztár ötödik évadjának játékosai, tizenkét énekes – hat nő és hat férfi – méri össze a tudását.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a Sztárban sztár szeptember 10-én induló új szezonját Till Attila vezeti, és a műsor kedvéért Liptai Claudia is visszatér a zsűribe. Majka is marad, a másik két zsűritagról azonban egyelőre nem árult el semmit a TV2, Bereczki Zoltán biztosan távozik

Tilla az új versenyzőkkelFotó: Polyák Attila - Origo

A csatorna most azt jelentette be, hogy kik lesznek a versenyzők: Cserpes Laurát, Csézyt, Singh Vikit, Détár Enikőt, Janicsák Vecát, Kollányi Zsuzsit, Pápai Jocit, Horváth Tamást, Berkes Olivért, Ekanem Bálintot, Oláh Gergőt és Király Viktort láthatjuk majd különféle sztárok bőrébe bújni.

Együtt az ötödik évad énekeseiFotó: Polyák Attila - Origo

A Sztárban sztár 2013 óta megy sikerrel a TV2 műsorán, az előző évadokat a később zsűritagként is látott Bereczki Zoltán, majd Pál Dénes, Gáspár Laci és Veréb Tamás nyerte.

A Sztárban sztár legutóbbi nyertese, Veréb TamásForrás: TV2

Tavaly elindult a műsor gyerekeket szerepeltető változata, a Sztárban sztár + 1 kicsi is, elvileg ennek is lesz ősszel folytatása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK