Belépett a liftaknába, sikítva zuhant a mélybe

japán gameshow
Vágólapra másolva!
A japán vetélkedőknek nincs párjuk.
Vágólapra másolva!

Mutattunk már számos japán gameshow-t, hiszen a szigetország tévés-vizuális kultúrája egészen eltér az Európában megszokottól, és a kegyetlenkedések miatt a médiahatóság is rászáll ezekre. Akadt olyan, ahol egymás nemi szerveit csapkodták a játékosok, fájdalomokozás végett (és ezen igen jót kacagott a közönség), máskor pedig énekelni kellett a férfiaknak, de úgy, hogy közben egy térdeplő nő orálisan elégítette ki őket.

Olyan is akadt, ahol a játékosoknak nem volt más dolguk, mint hogy kitalálják, két fenék közül melyik tartozik ahhoz a nőhöz, akit előtte láttak. A kiválasztott feneket még csókolgatniuk is kellett egy ideig, miközben a hálás közönség vígan nevetgélt.

Volt olyan show is, amelyben nagy szerepet kapott egy csúszós emelkedő, amelyen alsógatyás férfiaknak kell feljutniuk, hogy meztelenül láthassanak egy nőt. A nő egy zuhanykabinban állt, de hat tábla takarta – a játékosoknak ezeket kell kidobniuk egy labdával, ha azonban elcsúsznak, visszazuhannak valami fekete trutyiba. Sajnos időközben a videót eltávolították.

A videóban, amelyre most leltünk (klikk ide), az látszik, hogy egy japán úr udvariasan előreenged egy nőt, aki belép egy szemlátomást normális liftbe. Ott hirtelen kinyílik alatta az alja, ő pedig sikítozva zuhan a sötét mélybe, de

olyan arccal, mint akit épp a pokol szippant be.

A kishölgy egy hosszú csúszdán a mélybe érkezik, infarktus közeli állapotban, de a jobb felső kockában látni, milyen jól szórakozik ezen rokon, stúdióvendég.