Istenes Bence: Úgy éreztem, meg fogok halni

Istenes Bence, Survivor
Vágólapra másolva!
Augusztus 28-án indul az RTL Klubon a Survivor legújabb évada, amelynek műsorvezetője Istenes Bence lesz. A Reggeli mai adásában mesélt arról, hogyan élte meg a forgatást.
Vágólapra másolva!

„Annyira rossz volt a kaja, hogy a forgatások alatt lefogytam hat kilót. Nem nagyon fűszereztek semmit, arról nem is beszélve, hogy majdnem minden nap csirke volt a menü rizzsel, meg időnként egy kis hal, párolt zöldség, mindez fűszerek nélkül.

, telítődtem. Ötven napig például tükörtojás volt reggelire, a végén már rá se bírtam nézni" – mesélte Istenes Bence, aki ilyenkor párját, Csobot Adélt hívta fel, hogy bárcsak inkább ehetne egy kis bundás kenyeret vagy egy rántott húst.

Forrás: Fb / Istenes Bence

Mindemellett azért különleges gasztronómiai élményekben volt része Istenes Bencének: evett többek között tehéntőgyet, tücsköt és még tengeri sünt is.

A Survivor műsorvezetője ugyanakkor azt is elárulta, hogy a forgatás első napjaiban rettenetesen félt éjszakánként a bogaraktól és a vadon élő állatok hangjától: alig mert elaludni, sokszor az volt az érzése, hogy ott, a bungalójában fog meghalni.