Ismerős lehet a nézőknek a Család-barát új műsorvezetője

Család-barát új műsorvezetői
Vágólapra másolva!
Csalami Csaba a Család-barát új műsorvezetője, de ismerős lehet a nézőknek, találkozhattak vele országos televízió híradósaként, és a neve ismerős lehet városi, kerületi csatornák képernyőjéről, de a pécsi Rockmaraton egykori színpadmestere is ő volt.
Vágólapra másolva!

Az M5 Kulturális híradójának szerkesztőjét idén ősztől merőben új szerepben láthatják a nézők: a Család-barát magazinműsorban debütál Somogyi Dia oldalán.

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

"Volt, hogy felismertek az utcán, főleg mikor híradóztam. Természetesen másfajta kihívás élő magazinműsort vezetni, itt kizárólag a felkészültség és a partner jelent segítséget, nem kíséri végig a súgógép mankóként az embert a reflektorok előtt.

és aztán felkértek erre a feladatra: a közszolgálati média zászlóshajójának egyik fontos napi műsorában szerepelni számomra óriási dolog" - mondta Csalami Csaba, aki a Család-barát mellett az M5 Kulturális Híradóját is tovább szerkeszti.

Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Bár szeret főzni a hétköznapokban, mégis a zene jelenti számára az igazi kikapcsolódást:

"Gyerekkoromban doboltam, a lányomnak is megtetszett a hangszer, így egy teljes felnőtt dobszettel leptem meg a 7. születésnapján. Annak idején olyan helyen laktunk, ahol nem volt sok szomszéd, így lehetett nagyokat gyakorolni, akár éjszaka is. Megtanultunk egy-két számot, együtt zenéltünk,

. Zenei pályám csúcsát az jelentette, amikor egy régi barátom felkért, hogy az életmű koncertjén konferáljak, és zongorázzak. Óriási élmény volt együtt zenélni olyan nagyságokkal, mint Rudán Joe, Kalapács Józsi, Makovics Dénes, vagy Szentkirályi Jani."