A szülőkre is gondol a magyar gyerekcsatorna

Rumcájsz
Vágólapra másolva!
Új premierekkel szórakoztatja ősszel a legkisebbeket az M2. A fiúkat Bob mester, Sam a tűzoltó és az igazán friss Űrcowboyok ültetheti a képernyők elé, míg a lányokat Eperke kalandjai varázsolhatják el. A szülők részére is tartogat meglepetést az M2: visszatér a képernyőkre Rumcájsz, a bájos-mogorva favágó.
Vágólapra másolva!

Szeptember 30-án Benedek Elek előtt tisztelegve tematikus nappal készül az M2. A nagy mesemondó, a magyar népmesei kultúrkincs egyik legnagyobb hatású alakja előtt a gyermekcsatorna egész nap népmesékkel tiszteleg.

A megszokott és méltán közkedvelt magyar népmesék mellett természetesen a friss és modern gyermeksorozatok sem maradhatnak el: új évaddal jelentkezik a Chuggington a 2-4 éves korosztálynak, és érkezik az Alvin 3. évada, ahogyan irodalmi adaptációként a Dzsungel könyve is.

Forrás: Chuggington

Az M2 ezen az őszön a fiúknak is több mesét ad, Bob mester, Sam a tűzoltó és az igazán friss Űrcowboyok várják a fiúkat a képernyők elé. A lányok sem lesznek azonban elfelejtve, számukra az Eperke folytatódik ezen az őszön, a Paper Tales "kivágós" mesefilm pedig mindkét nemnek igazi kikapcsolódást jelent majd - közölte a csatorna.

Hogy a szülők is kedvet kapjanak a magyar népmesék mellett a gyermekeikkel televíziózni, ezért a retró életérzés jegyében a közismert, és mindenki által kedvelt bájos-mogorva favágó, Rumcájsz ismételten visszatér a képernyőre.

Forrás: Rumcájsz