Őszi újdonságok az M4 Sporton

Kovács István Kokó
Vágólapra másolva!
Az M4 Sport új kommentátort igazolt, megújul a reggeli műsora is, miközben továbbra is adja a nemzetközi kupasorozatok legjavát.
Vágólapra másolva!

Új kommentátorral erősít az M4 Sport, a Eurosporton látott Varga Ákos szeptember 1-jén, a férfi kosárlabda-Eb kommentátoraként kezdi köztévés pályafutását. Később labdarúgás-, kézilabda-, jégkorong- és teniszközvetítéseken is lehet vele találkozni, itt hallhatjuk egy korábbi munkáját:

A reggelt indító, Sportreggeli című magazinműsor is átalakul az őszi évadra: a szerkesztők és a műsorvezetők egy aktuális műsort készítenek, amelyben a beszélgetéseket elemzések, tudósítások és sporthírek színesítik. A nemrégiben a képernyőn bemutatkozó Szalay Edit műsorvezető-társai Kovács Kokó István és Berkesi Judit lesznek.

Kokó marad a Sportreggeliben Forrás: SportKlub

A M4 Sport a Bajnokok Ligája-mérkőzések és az azt követő meccsértékelések rendjét is újratervezte: szeptember 12-től, a Barcelona–Juventus meccstől minden játéknapon leadja a toppmeccset, majd az összes többiről összefoglalót sugároz rövidebb és gyorsabb formában, hogy a szurkolók 23.30-ra teljes képet kapjanak a történésekről. A csatorna később még egy izgalmasnak ígérkező összecsapást is teljes egészében műsorra tűz, de azt már felvételről.

Az M4 Sporton lesz látható a magyar futballválogatott összes világbajnoki selejtezője és felkészülési mérkőzése,

miközben az OTP Liga és a Magyar Kupa történéseit is nyomon követhetik a nézők.

Szeptemberben lesz még női röplabda Európa-bajnokság és rövidpályás korcsolya-világkupa is, Montrealból pedig tornász-világbajnokságot közvetít a csatorna. November 3. és 12. között a Budapesten megrendezésre kerülő kick-box világbajnokság, majd decemberben a koppenhágai rövidpályás úszó-Eb is látható lesz az M4 Sporton.