Nem rejtegetik tovább a Sztárban sztár zsűritagjait

sztárban sztár 2017
Vágólapra másolva!
Szeptember 10-én rajtol a Sztárban sztár ötödik évadja, a TV2 hétfő este jelentette be az új zsűritagokat.
Vágólapra másolva!

Tizenkét énekes méri össze a tudását a TV2 műsorának ötödik évadjában, a produkciókat pedig négytagú zsűri értékeli majd vasárnap esténként. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Sztárban sztár szeptember 10-én induló új szezonját Till Attila vezeti, a zsűriben pedig biztosan ott lesz a tíz hónap után visszatérő Liptai Claudia, valamint Majka.

A másik két zsűritagot most jelentette be a csatorna,

Papp Szabolcs és Stohl András is értékeli majd a produkciókat.

Stohl András a második adástól csatlakozik a csapathoz, mivel szeptember 10-én egy olyan előadásban játszik, amit már hónapokkal ezelőtt meghirdettek.

"Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalin löketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A TV2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét" - mondta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Vasárnap rajtol a széria, Cserpes Laurát, Csézyt, Singh Vikit, Détár Enikőt, Janicsák Vecát, Kollányi Zsuzsit, Pápai Jocit, Horváth Tamást, Berkes Olivért, Ekanem Bálintot, Oláh Gergőt és Király Viktort láthatjuk majd különféle sztárok bőrébe bújni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Sztárban sztár 2013 óta megy sikerrel a TV2 műsorán, az előző évadokat a később zsűritagként is látott Bereczki Zoltán, majd Pál Dénes, Gáspár Laci és Veréb Tamás nyerte.