Dobó Kata most először mesélte el, hogy jött össze Zsidró Tamással, és mit gondol az exeiről.

Dobó Kata hetek óta a TV2 új sorozatát forgatja, melyben egy sikeres üzletasszonyt alakít, a karakter kedvéért pedig göndör haját egyenesre vasalták.

„Egész más személyiség, mint én, és ezt próbáltuk a hajban is kicsit leválasztani. Sikeres üzletasszony, aki sikeres házasságban él a férjével. Van egy testvére (Kovács Patrícia), akinek viszont kevésbé alakul jól az élete, és nagyon szeret neki tanácsokat osztogatni, mert azt gondolja, hogy ahogy ő él, az a tuti, az az etalon” - mesélte.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Munkája mellett magánéletéről is mesélt, elárulta például, hogy Zsidró Tamást már vagy húsz éve ismeri, és korábban egyikük sem gondolta volna, hogy valaha egy pár lesznek. Tavaly nyáron írt rá a mesterfodrász, hogy találkozzanak, akkor már mindketten egy éve egyedül voltak. „Kicsit tartottam tőle, mert volt bennem egy kép róla, ami miatt sose jutott volna eszembe. Biztos az is, hogy Hajas Lacinak a barátja. Laci is boldog házasságban él, és ez egy régi történet, de nagyon érdekes. Ha valaki húsz évvel ezelőtt ezt mondja, biztos nagyon nevetek rajta” - mondta.

Mint mesélte, sokan meglepődnek azon, hogy az exei nagy részével jó a kapcsolata. „Az első időszak mindig nehéz az elválás után, de én nagyon szeretem azokat az embereket, akikkel együtt voltam. Sokan megütköznek azon, hogy az exeimmel jó kapcsolatot ápolok.”

A színésznő Garami Gábornak mesélt a Potyautasban, többek közt arról is, hogy most mennyire összhangban van magával.