Augusztus 24-én megszületett Fresh Viki első gyermeke. A kisfiú császármetszéssel jött a világra, nagy súlya az orvosok kizárták a természetes szülést.

"Természetes szülésre készültünk, de nagy súlyúnak számított a baba már az utolsó hónapokban is, ezért az orvos azt mondta végül, hogy célszerűbb lesz a császár. Jó döntés volt, mert kiderült, hogy még nagyobb a súlya, mint amire gondoltunk, 4,5 kilóval jött világra a kisfiam. Minden félelmem ellenére nem volt rossz élmény a vajúdás, és a kórházban töltött pár nap is kellemesen telt" - mondta a Borsnak az énekesnő.

Forrás: TV2

"A legviccesebb az volt, hogy a szülőszobán jellemzően minden friss anyuka izgul, nehogy összekeverjék a babáját máséval, egyedül én voltam nyugodt. Samu ugyanis kétszer akkora volt, mint a többiek. A viszonylag nagy születési súlyát egyébként az apukájától örökölte, az ő családjában nem ritka az öt kiló feletti baba sem" - tette hozzá, és arról is mesélt, hogy otthon máris szembesültek egy problémával: szinte minden vásárolt babaruha kicsi a kisfiúra.