Cher is átélheti a horrort

Target Presents AFI's Night At The Movies - Presentations GettyImageRank3 Celebrities FILM
HOLLYWOOD, CA - APRIL 24: Singer/actress Cher presenting "Moonstruck" at Target Presents AFI's Night at the Movies at ArcLight Cinemas on April 24, 2013 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images for AFI/AFP
Vágólapra másolva!
Pletykák szerint Cher az Amerikai Horror Story-ba tart, pár dolog miatt ez nagyon is elképzelhető.
Vágólapra másolva!

Az interneten hetek óta kering a pletyka arról, hogy Cher egy cameót vállal az Amerikai Horror Story jelenleg futó, Cult alcímű évadjában. A Popsugar szerzője szerint ez több dolog miatt nagyon is valószínű, lássuk, miért.

Valamilyen meglepetéssel biztosan készül Forrás: AFP/2013 Getty Images/Frazer Harrison

1. Cher fia, Chaz Bono már visszatérő szereplő az Amerikai Horror Story-ban, a Cult előtt az előző szezonban, a Roanoke-ban is láthattuk.

2. Megjelent egy fotó, amelyen a forgatáson használt székek találhatók, rajta a színészek nevével. A már ismert szereplők neve nagyobb betűvel is oda van írva a székek fölé, a többi alig kivehető, de a jobb szélső széken mintha csak négy betű lenne.

3. Homályos posztokban maga Cher is utalgat arra, hogy hamarosan megjelenik valamilyen filmben vagy sorozatban, egyszer pedig azt is írta, hogy a csak mókából vállalt meglepetés-projektje szeptember első hetében indul – ahogyan az Amerikai Horror Story is:

4. A Cult teljes színészgárdája megjelent együtt Cher egyik koncertjén, bár lehet, hogy oda Chaz Bono vitte be a csapatot.

A Popsugar szerzője hozzátette még, hogy a dolog logikusan is hangzik, Cher jól beleillik az Amerikai Horror Story világába, és egyébként korábban is megfordultak már neves vendégszereplők a sorozatban.