35 évesen meghalt az egykori gyerekszínész

"A Thousand Junkies" Premiere - 2017 Tribeca Film Festival GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
NEW YORK, NY - APRIL 22: Actor Blake Heron attends the "A Thousand Junkies" Premiere during 2017 Tribeca Film Festival at Cinepolis Chelsea on April 22, 2017 in New York City. Noam Galai/Getty Images for Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
35 évesen túladagolhatta magát Blake Heron egykori gyerekszínész, akit 36 filmben és sorozatban láthattunk.
Vágólapra másolva!

35 éves korában meghalt Blake Heron, a holttestére egy barátja talált rá a lakásban. A színész napok óta betegeskedett, de valószínű, hogy a halálát drogtúladagolás okozta.

Heronnak ismeretesek voltak drogproblémái, heroinfüggőségéről így vallott korábban: „Elvesztettem mindent. Elvesztettem a karrieremet, az összes pénzemet, a vagyonomat, és ami a legfontosabb, elvesztettem önmagamat. Úgy érzem, elvesztettem a lelkemet.”

Blake Heron idén áprilisban Forrás: AFP/2017 Getty Images/Noam Galai

Heront 1995-től kezdve láthattuk a vásznon és a képernyőn, akkor tűnt fel a Tom és Huck-ban, illetve a Kisvárosi rejtélyek és a Cybill egy-egy epizódjában. Egy évvel később jött a Csavargó kutya című családi film, talán még emlékeznek rá a nézők, abban így nézett ki:

Forrás: Warner Bros.

A színészt később az Angyal kontra démon című sorozatban láthattuk hosszabban, miközben olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Vészhelyzet, A törvény embere, az NCIS: New Orleans vagy a Gyilkos elmék.