Pápai Joci: Próbálok felülkerekedni a fóbiámon

Dal 2017 nyertese Interjú Pápai Joci Pápai József előadó Énekes
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár maszkmesterei minden fellépő maszkját elkészítették már, kivéve Pápai Jociét, aki nem tudta leküzdeni félelmeit, és nem merte vállalni, hogy gipszet öntsenek a fejére.
Vágólapra másolva!

Nagyjából huszonöt perc alatt köt meg tökéletesen a gipsz, amiből az énekesek maszkjai készülnek - ez idő alatt az orruknál kialakított két pici lyukon tudnak levegőt venni. Az új széria versenyzői már túl vannak már a kellemetlen procedúrán, kivéve Pápai Jocit, aki annyira retteg a bezártságtól, hogy nem merte rávenni magát.

"Nagyon nagy a baj. Képtelen vagyok leküzdeni a bezártságtól való félelmeimet. Nem találtam még rá végleges megoldást. Kizárólag azt tudom tenni, hogy mindig újabb kihívások elé állítom magamat, és úgy próbálok felülkerekedni a fóbiámon" - mondta az énekes a Borsnak.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Folyton próbálkozom, hogy agyban különböző technikákkal kicsit átkapcsoljam a gondolataimat, de sajnos mindig már az elején elbukom. Pedig többször beszélgettem erről különböző szakemberekkel, de tartok attól, hogy még mélyebbre merüljünk a témában. Ennek ellenére újra és újra próbálok szembemenni vele" - tette hozzá.