Szabad szex és büntetés - sztárok, akik szektában nevelkedtek

Nők, akiknek teste még fél évszázad után is vadító, Michelle Pfeiffer
US actress Michelle Pfeiffer poses as she arrives for the French premiere screening of "Malavita" (The Family), on October 16, 2013 at the EuropaCorp Cinemas in the Aeroville shopping centre in Roissy-en-France, north of Paris. AFP PHOTO / PIERRE ANDRIEU / AFP / PIERRE ANDRIEU
Vágólapra másolva!
Leah Remini a minap első jelölésével egyben meg is nyerte első Emmy-díját, méghozzá a sokat vitatott és támadott Leah Remini: Scientology and the Aftermath című sorozatáért, amely nagy részben az egyház praktikáiról szól. „Anyu, köszönöm! Most hivatalosan is megbocsátom, hogy bevezettél a vallásba” – tréfálkozott a médiaeseményen a színésznő. Ennek apropóján utánanéztünk, kik kerültek még hasonló helyzetbe a sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Rose McGowan

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A Bűbájos boszorkák színésznője az Isten gyermekei nevű szektában nevelkedett kilencéves koráig, utána jött rá az apja, hogy mi folyik valójában a felekezetben. A szekta a szabad szerelmet hirdette, de ez konkrétan azt jelentette, hogy a nők a férfiak minden szexuális igényét kiszolgálták, ráadásul a nők közé a kiskorú lányokat is beszámították.

Glenn Close

Forrás: AFP/Getty Images/Steve Jennings

22 éves koráig az azóta átnevezett Moral Re-Armament tagja volt. „Gyerekként katasztrofális volt, mert hiába próbáltam rátalálni magamra. Azt hiszem, máig tartanak a hatásai” – mondta 2011-ben, hozzátéve, hogy a szekta vezetői nem tűrték az egyéniségeket, mindenkinek megpróbálták megmondani, hogy mit gondoljon.

Michelle Pfeiffer

Forrás: AFP/Pierre Andrieu

A háromszoros Oscar-jelölt színésznő húszévesen költözött Los Angelesbe, és rögtön csatlakozott is egy párhoz, akik úgy vélték, levegőn és napfényen meg lehet élni, legalábbis, amikor az élete legmagasabb szintjére eljut egy ember. Pfeiffer ráadásul fizetett is nekik minden látogatáskor, végül későbbi férje, Peter Horton mentette ki a helyzetből.

Angel Haze

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano

A rapper az apostoli pünkösdi gyülekezet tagja volt, mint azt 2013-ban elmesélte, egy olyan telepen lakott, ahol az összes hittárs tíz percen belül volt. „Nem engedtek a közösségen kívül senkivel sem beszélni. Nem engedték, hogy ékszert hordj, zenét hallgass, egyél bizonyos dolgokat, randizz valakivel” – mondta.

Lapozzon, van még pár sztár, aki szektában nevelkedett!