Szulák Andrea: Mindent megteszek, hogy jobbra forduljanak a dolgaim

Vágólapra másolva!
Szulák Andrea egyedül neveli kislányát, Rozinával viszont csak külsőre hasonlítanak egymásra, egész más személyiségek. Lánya életében az édesapja is szerepet kap, a színésznő minden lehetőséget megteremt ahhoz, hogy ez így maradjon. 
Vágólapra másolva!

A színésznő kettesben él a lányával, de továbbra is fontosnak tartja, hogy Rozina életében ott legyen az édesapja is. Úgy látja, egykori párja nagyon jó apja a gyereknek, igyekszik minden lehetőséget megteremteni, hogy jó legyen a kapcsolatuk.

"Ezen a dolgon amúgy sincs már mit keseregni, így alakult, és kész. Megtanultam elfogadni, amik történnek velem, bár nyilván mindent megteszek, hogy jobbra forduljanak a dolgaim. Ahogy korosodom, egyre pacifistább leszek, egyra jobban vágyom rá, hogy nyugalom és béke vegyen körül az élet minden terültelén" - mesélte a Bestnek.

Fotó: M. Schmidt János - Origo

A lapnak azt is elmondta, hogy teljes mértékben kisimult a lelke, és bár a hétköznapjai a gyerek-otthon-munka háromszögben zajlanak, rég volt ennyire kiegyensúlyozott. "Nem hiányzik senki és semmi" - mondta.