Dallas

A világ talán leghíresebb farmja, a Southfork Ranch a sorozat sikerét meglovagolva komoly látogatóközponttá vált, koncerteket, fesztiválokat is tartanak ott, miközben természetesen szervezett túrákon is részt lehet venni, ha pedig nagyon el van eresztve, még az esküvőjét is tarthatja ott az ember.

Jockey, vagyis Larry Hagman a ranchenForrás: TNT

Egy rém rendes család

A Bundy család a történet szerint Chicagóban lakott a Jeopardy Lane-en, a ház azonban a szomszédos Deerfieldben található – egészen pontosan a Castlewood Lane 641. szám alatt, ha valaki netán arra vetődne. Bár a környék sokat változott az elmúlt évtizedekben, a ház a csúcsos garázskapuról még mindig könnyen felismerhető, szinte halljuk is Frank Sinatrát, a főcímdalul szolgáló Love and Marriage-et:

Hetedik mennyország

Camden tiszteletes és családja a fiktív Glen Oakban lakott, a házuk a valóságban Santa Monicán található, az Alta Avenue 527. szám alatt. A ház előtti óriási fa sokat takar a kilátásból, de a második emeleti háromszögablakok alapján könnyen beazonosítható a helyszín.

Bűbájos boszorkák

Aki látta a sorozatot, a valóságban is azonnal felismerné a Halliwell nővérek kis viktoriánus búvóhelyét, hisz az annyira jellegzetes, hogy 1917 óta műemléknek, történelmi jelentőségű helynek számít. A történettel ellentétben ne San Franciscóban, hanem Los Angelesben keresse, egyébként itt olvashat róla bővebben angolul. Ez pedig egy izgatott rajongó videója, aki be is jutott a házba: