Survivor: nagy változás jön, Lilla mindenkit megdöbbentett

Survivor
Vágólapra másolva!
Két szavazat elég volt, hogy Anita kiessen – de nem teljesen, mert a „holtak szigetére" került, ahonnan még van visszaút.
Vágólapra másolva!

A Survivorben Lilla védettséggel futott neki a törzsi tanácsnak, ugyanis megnyert egy úszóversenyt Anitával szemben. Utóbbi érezte a vesztét, párbajra akarta kihívni az egyszer más kiesett, majd visszahozott játékost, de ő érthetően nem akart belemenni ebbe, hiszen az amulettje miatt biztonságban volt.

Lillának kétszer is kedvezett a stáb Forrás: RTL

Itt érdemes megjegyezni, hogy Lilla valójában fontos lehet a szerkesztőknek, mert kétszer is kedvére tettek: visszahozták a játékba, annak ellenére, hogy egyszer már kiesett, majd úszóversenyben nyert védettségi amulettet. Tudni kell, hogy forgatás előtt precízen felmérik a készítők, ki menyit fut százon, mit tud ezer méteren, hány fekvőtámaszt tud, és milyen utána a várnyomása, hogy ki mennyit úszik, mennyire terhelhető.

Anita szívós, erős nő, de gyerekként, orrát befogva merül a víz alá,

komótos mellúszásban halad, a fejét be sem teszi a vízbe – a verseny előtt lehetett tudni, kié lesz az amulett. De ez nem egyedi húzás, minden reality manipulált, hiszen a stábok elsősorban tévéműsort készítenek, nem annyira a valóság bemutatása a céljuk.

Anita kiesett - de mégsem teljesen Forrás: RTL

Három meglepetés azonban érte a nézőt végül az esti jelenetek során: 1. Lilla a szavazatok összeszámolása előtt átadta a védettséget Adriennek, aki szintén veszélyben volt. Utóbbi bajban is lett volna, mert ketten szavaztak ellene. 2. A két vokssal elvileg elhullott Anita nem utazott haza, hanem a „holtak szigetére" került, egyelőre egyedülálló túlélőként. Ott gyűlnek majd a kiesők, és – mintegy vigaszágon – valaki visszakerülhet a fináléba, azaz még nyerhet is. 3. Istenes Bence bejelentette, hogy vége a törzsek háborújának, eztán egy nagy táborban lesz mindenki. Kivéve persze a kiesők, akik Anitához csatlakoznak, abban bízva, hogy bejutnak a döntőbe.