Szakított Nacsa Olivér és színésznő kedvese

2017.09.25. 19:47

Nacsa Olivérék meg akarták előzni a pletykákat, így közösségi oldalukon közölték a hírt a rajongókkal, hogy külön folytatják.

A humorista 2014 tavasza óta alkotott egy párt Pataki Szilvia színésznővel, aki a nézőknek a Barátok köztből lehet ismerős. Nacsa 2016 decemberében azt nyilatkozta, hogy megtalálta a társát, most azonban, úgy tűnik, véget ért a szerelem.

"Kedves barátaink, ismerőseink, tisztelőink! Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt. Arra szeretnénk kérni mindenkit, legfőképpen a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy ennél többet nem szeretnénk megosztani a nyílvánossággal. Abban a nem várt esetben, ha kérésünket a sajtó nem tartja tiszteletben, úgy személyiségi jogaink esetleges megsértésének következményeként a megfelelő jogi lépéseket kényszerülünk megtenni" - írta Nacsa az oldalára.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK