Otthagyja a milliomos feleségeket Rubint Réka

Rubint Réka titkos hódolótól kapott rózsacsokrot: romantikus tréfa Norbitól
Vágólapra másolva!
Rubint Réka nem akar tovább szerepelni a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, úgy érzi, nem való a többi szereplő közé - ez volt a reggeli hír. Utána reagált a Viasat3.
Vágólapra másolva!

Kedden még azt írta közösségi oldalán Rubint Réka a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vállalt szerepe kapcsán, hogy megszerette a szereplőket és a stábot is, most viszont arról számol be a Bors, hogy alig pár epizód után kiszáll a Viasat3 műsorából.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember. A többiekkel ellentétben ő a férjével együtt építette fel az életét, nem csak beletette a formás lábát a tutiba.

Az imázsa végét jelentené, ha beállna a sorba és azzal haknizna a műsorban, hogy hány négyzetméteres a gardróbja, és hány milliót költ havonta ruhákra.

Úgy tudom, nem volt hajlandó megmutatni még a házukat sem, pedig a többiek beengedték a kamerát akár a hálószobájukba is. Abba sem ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban” - írja a lap egy informátorra hivatkozva.

Keresték Rubint Rékát is, de nem akart nyilatkozni az ügyben. Az Origo viszont megkérdezte a Viasat3-at: hány részben lesz Rubint, szerződést szegett-e? Itt a válasz.