Újra eljátszaná Supermant a kissé megereszkedett színész

2017 Summer TCA Tour - Fox - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 08: Tom Welling attends the FOX 2017 Summer TCA Tour after party on August 8, 2017 in West Hollywood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Smallville-ben Supermant játszó Tom Welling megismételné egykori szerepét, annak ellenére, hogy nem mutatna rajta olyan szépen a kosztüm.
Vágólapra másolva!

A Smallville egykori sztárja, a sci-fi sorozatban az ifjú Supermant játszó Tom Welling arról beszélt a Nuke the Fridge-nek, hogy szívesen eljátszaná újra a szuperhőst.

Tom Welling a Smallville egyik promóképén Forrás: WB

A színész nem a Smallville feltámasztásán spekulál, a DC egy másik sorozatában, a The Flash-ben ismételné meg egykori szerepét, szívesen vállalná a munkát, ha felkérnék rá.

Wellingnek a Supergirl-ben már felajánlották, hogy térjen vissza Supermanként, de akkor arra hivatkozott, hogy megöregedett, nem állna már jól neki a szerep. Nem tudjuk, mi változhatott, a színész idén augusztusban így nézett ki:

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színész egyébként jelenleg is egy DC-képregényből készült sorozaton dolgozik, de a Lucifer-ben is az látszik rajta, hogy a Smallville óta felszedett pár kilót.