Sztárban sztár: Összekapott Liptai Claudia és Majka, kiesett egy énekes

2017.10.01. 21:45

Liptai Claudia és Majka kicsit összekapott, Kollányi Zsuzsi szexi, piros ruhát húzott, Ekanem Bálint pedig még az első adásban nyújtott produkciójánál is jobb volt - lement a Sztárban sztár negyedik adása, ismét elköszönt egy énekes a műsortól.

Az estét Oláh Gergő kezdte, aki Komár Lászlóként állt színpadra, és fekete lakkcipő helyett aranyat húzott. Liptai Claudia szerint finom volt és laza, nem ment el a manír felé, Stohl pedig egyenesen világsztárnak nevezte.

A sok dicséretet aztán a pontozás követte, 38 pontot kapott a 40-ből.

Britney Spears bőrébe kellett bújnia Kollányi Zsuzsinak, akitől, mint mondta, elég távol áll a feladat, szerinte teljesen mások, nincs sok közös bennük. Az énekesnő a szexi, piros szettet, és a bevállalósabb koreográfiát is bevállalta – a zsűritagok oda is voltak érte.„Olyan zavarban vagy, pedig nem kéne. Britney soha életében nem énekelt olyan jól, mint te ezen az estén” - mondta neki Liptai, és bár a többieket is lenyűgözte, végül 34 ponttal zárt.

Forrás: TV2

Ekanem Bálint a múlt heti után testhezállóbb feladatot kapott, Ray Charlesként ült a zongora mögött.

A zsűriben kisebb vita alakult ki, Majkát kérte számon Liptai Claudia, amiért a múltkori adásban azt mondta, hogy Bálintnak a színészetet kellene választani az éneklés helyett - szerinte a mezőny egyik legjobbja. Harmadik fellépőként megkapta az első maximális pontszámot.

Ray Charlesként lépett fel Ekanem Bálint EmotaForrás: TV2

Berkes Olivér elhagyhatta a tolószéket és a botokat, de a lába nem épült fel teljesen: Marilyn Monroe így a klasszikus, fehér szoknyában és bekötözött bokával állt a Sztárban sztár színpadán. Stohl nem találta nőiesnek, de a hangja tetszett neki, 7 pontot adott, Liptai 9-et, Majka és Papp Szabi 8-at.

Berkes Olivér a szöszi Marylin Monroeként dobálta a puszikatForrás: TV2

Cserpes Laura Geszti Péterré változott vasárnap estére: a Holiday szövegét elég nehéznek találta, úgy érezte, egy két és fél perces nyelvtörőt kapott feladatként. A zsűri szerint egyre jobban odateszi magát, egyre ügyesebb: 37 ponttal ment le a színpadról.

Így festett vasárnap este Cserpes LauraForrás: TV2

Freddie Mercury nem először volt feladat a műsor történetében, ezúttal Horváth Tamás kapta, és nem titkolta, hogy nagyon nehéznek találta. Liptai Claudia szerint a hang nem is sikerült annyira, de az érzelmeket átadta, a többi zsűritag is ugyanezt ecsetelte: 32 pontot ért el.

Horváth Tamás, mint Freddie MercuryForrás: TV2

Janicsák Veca odatette magát, nem is tűnt fel a produkciója alatt, hogy megbetegedett, csak akkor lehetett hallani, amikor az éneklés után megszólalt. A zsűrinek jobban tetszett, mint Ákosként a múlt héten, Liptai szerint üvegpoharakat lehet repeszteni a hangjával. Majdnem a maximumot kapta ő is, a tökéletes Florence-másolás 39 pontot ért.

Pápai Joci úgy kezdte, hogy David Bowie távol áll tőle, gyerekként félt is tőle, tart a feladattól. A zsűri aztán ismét jót röhögött rajta, a haját, mozgását, hangját is cikizte, Liptai David Bóvlinak hívta - csak Stohl nem nevette ki, szerinte az énekes bravúrosan oldotta meg a hangváltásokat, neki tetszett, amit látott. 37 pontot kapott.

David Bowie-ként Pápai JociForrás: TV2

Singh Viki és Király Viktor maradt az este végére, az énekesnő pasivá alakult, Shaggyként jól mozgott és énekelt, az egyik legjobb maszkot neki készítették. Király Viktor Prince-átalakulása is jól sikerült, maximális pontszámmal zárta az estét és a show-t, ő volt az utolsó fellépő.

Singh Vikit nem igazán lehet felismerniForrás: TV2

A nézői voksokat és a zsűri pontszámait egyesítve végül Berkes Oilvér és Cserpes Laura maradt Tilla mellett a színpadon, Cserpes Laurának kellett búcsúznia, jövő vasárnap kilenc énekessel folytatódik a Sztárban sztár.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK