Új műsorrend a TV2-n – Indul a Ninja Warrior, visszatér két vetélkedő

Ninja Warrior
Vágólapra másolva!
Október 16-tól rendhagyó módon hétfő esténként érkezik a TV2-re a Ninja Warrior Hungary, ezzel egyidőben átalakul a TV2 programstruktúrája. Október 2-án indul a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, október 9-től pedig újra élőben jelentkezik Majkával Az 50 milliós játszma.
Vágólapra másolva!

Az őszi szezonban még számos újdonságot tartogat a csatorna: október 2-án indul a Vigyázat, gyerekkel vagyok! vadonatúj évada, majd október 9-től élőben folytatódik Majkával Az 50 milliós játszma.

Indul a Ninja Warrior Hungary: kutatásokra és nemzetközi példákra alapozva október 16-án hétfőtől, itthon még nem alkalmazott programstruktúrával várja a nézőket a TV2. Ennek egyik meghatározó eleme a hétfő esténként, a Tények után képernyőre kerülő műsor.

A műsorvezetők

Az eddigi sikeres vasárnap esti sajátgyártású showműsorok után ezentúl hétfőn is "event műsor" várja a nézőket. Ennek hatására átalakul a többi nap műsorrendje is, mert a hétköznapi struktúra azaz, a Vigyázat gyerekkel vagyok! és az 50 milliós játszma keddtől szombatig lesz látható.

Október 16-tól tehát az alábbiak szerint alakult a TV2 főműsoridős programja:

Hétfő:
18:00 Tények
19:00 Ninja Warrior Hungary

Kedd-szombat:
18:00 Tények
19:00 Vigyázat, gyerekkel vagyok!
20:50 Az 50 milliós játszma

Vasárnap:
18:00 Tények
19:00 Sztárban Sztár