Gyerekként cikizték az iskolában Tóth Gabit, de szerencsés volt, mert Tóth Verával ugyanoda jártak, így sokszor a nővére védte meg.

"Mint a legtöbb gyerek, természetesen én is szenvedtem gyerekkoromban az iskolai bántalmazástól, cikizéstől, kirekesztéstől, de nekem nagyon sokat segített a családom. Szerencsés vagyok, hogy van egy nővérem, akivel egy suliba jártunk. Mindig megvédtük és segítettük egymást azokban a durva időszakokban, amikor minket pécéztek ki"  - mondta a Borsnak.

Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Úgy látja, megedzette az élet, az iskolában nagyon féltem az iskolatársaitól: a vidéki csajok mind nagy, acélos izomzatú lányok voltak. Nagyon kis visszamaradott, görbe hátú, félős lány voltam. Nyilván a nővéremet kellett sokszor megvédenem, mert őt nagyon sokszor bántották. Főleg verbálisan. De mindig kiálltam mellette. Verekedésig szerencsére sosem fajult ez a történet. Vera elé álltam, leordítottam a fejüket, és megmondtam nekik: Ti vagytok a cikik! Én is ugyanúgy viszonoztam a bántást, mert nem tudtam, mit csináljak" - részletezte.