Visszatér a bűbájos boszorka, és nem is akárhogy!

2017.10.05. 08:50

A Bűbájos boszorkák egykori sztárját, Alyssa Milanót jövőre rengeteget láthatjuk majd a képernyőn, egyszerre három projekten is dolgozik. 

Alyssa Milano egyszerre három sorozaton is dolgozik, ezek közül a Lifetime-ra készül az Alyssa Milano for Mayor, vagyis az Alyssa Milanót polgármesternek! című széria. A színésznő ebben önmaga egy dilisebb verzióját játssza – akárcsak Matt LeBlanc a Sikersorozat-ban –, aki furcsa események sora után egy kisváros élére kerül.

A színésznőt emellett a Netflix új sorozatában, az Insatiable-ben is láthatjuk, miután a pilotban már megjelent egy vendégszerepben. A sorozat Bill Aversonról szól, aki ügyvédből lett szépségkirálynő-jelöltek felkészítő trénere, Milano az ő feleségét alakítja.

Alyssa Milano idén áprilisbanForrás: AFP/2017 Getty Images/Randy Shropshire

A színésznő a CW-nek is készít egy szériát, amely saját képregényén, a Hactivist-en alapul, itt valószínűleg csak producerként közreműködik majd. A történet két barátról szól, akik a világ legjelentősebb közösségi oldalának alapítói voltak, a CIA pedig felkérte őket arra, hogy titokban nekik is dolgozzanak.

Milanót leginkább a Bűbájos boszorkák-ból ismerhetik a nézők – Phoebe-t játszotta 179 epizódban –, de utána is több sorozatban szerepelt hosszabban, például A nevem Earl-ben vagy a Romantikus kaland-ban is láthattuk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK