Megválaszolná tévés vetélkedőn az egymillió dolláros kérdést?

Vágólapra másolva!
Honnan származik Paddington maci, mit takar a Nephelococcygia, mit adott a tévé minden idők legnézettebb tévésorozat-epizódja előtt?
Vágólapra másolva!

Sokan szeretnek okoskodni a tévé előtt, műveltségi kvízek közben, és gyakran a fotelből tényleg úgy tűnik, hogy akár mi is megnyerhetnénk a fődíjat. A Sorozatjunkie.hu előkotorta a Buzzfeed gyűjtését, és ha angolul is tud, ellenőrizheti, hogy megnyerte volna-e az egymillió dolláros fődíjat a Legyen Ön is milliomos!-ban.

Van benne politika, tévétörténelem, földrajz, de még Pocahontas távoli leszármazottját is meg kell nevezni: nem könnyű, de nem is ötven centért mentek az alábbi játékosok.

A nagy nyereményhez tudni kellett, honnan származik Paddington maci (Peru), mit takar a Nephelococcygia (a felhőkben formákat keresők űzik ezt), és milyen betűt kell tartalmaznia azoknak a repülőgépeknek a regisztrációs számának, amelyek nem harcászati célból készültek (N). Nagy vagyonhoz jutott szintén az a játékos, aki tudta, mit adott a tévé minden idők legnézettebb tévésorozat-epizódja előtt (az Alice című sorozatot). De ez csak pár a sok kérdésből, inkább csekkolja, ha tud angolul.

A kvízért klikk ide!