Összecsinálta magát élő adásban az énekes

james duncan liverpool concert band boy uk pop blue HORIZONTAL
Duncan James of the UK boy band Blue performs during the Liverpool Summer Pops concert as part of the summer pops 2003 concerts at the Liverpool’s Kings Dock Arena July 23, 2003. Blue are one of the most popular pop bands to emerge from UK in the last two years and they have started their UK summer tour, which starts on June 29 until September 7, before releasing their third album.
Vágólapra másolva!
Duncan James nagyon izgult, amikor a lottósorsolást kellett élőben vezetnie, az első adás során konkrétan a nadrágjába csinált.
Vágólapra másolva!

Duncan James egyszer összecsinálta magát élő adásban – derül ki az énekes együttesét, a Blue-t bemutató könyvből, a Blue: All Rise-ból.

Jamest a Hollyoaks-ból színészként is ismerhetjük, a BBC-n pedig megkapta a National Lottery Live, vagyis az élő lottósorsolás vezetését, ekkor történt az ominózus eset.

Duncan James a színpadon Forrás: EyePress/Deborah Law

A műsorvezető élete legkínosabb eseményeként emlékezett vissza a nadrágba csinálásra, ami egy szellentésből indult, a többit nem tudta visszatartani.

"Ott álltam egy fiúbanda tagjából lett főműsoridős műsorvezetőként, a legnagyobb közönség előtt, amelynek nagy része valószínűleg épp vacsorázott, pánikrohamom volt, akkor még titkoltam, hogy meleg vagyok, és antidepresszánsokat szedtem, hogy megbirkózzak a stresszel. És akkor elengedtem mindent a gatyámba, élő adásban" – olvashatjuk a könyvben.