Nem futott be, így inkább visszavonul a Való Világ-szereplő

2017.10.06. 13:58

VV Vivien a villában még elég népszerű volt, a játék után azonban nem igazán találta a helyét: most úgy dönött, visszavonul.

"Gondolom, már sokatoknak feltűnt, hogy nagyon ritkán jelentkezem, és ha posztolok is, az sem valami sokatmondó. Mióta véget ért a Való Világ, az életem megváltozott, de nem jó irányba! Mindig is kaptam bántást azért, mert fura vagyok és soha nem találtam a helyemet sehol" - kezdte a bejegyzést.

Forrás: VV Vivien

"Nagyon vágytam rá, hogy a műsor általi ismertség majd segít magabiztosabbnak lenn,  és megtalálni a helyem a világban. Sajnos nem így lett! A 2017-es évem 95%-ban boldogtalansággal telt, és amiről azt hittem, hogy az év legjobb dolga lesz, most már az is fájdalom. Szóval nem szeretnék magamnak többet hazudni, és úgy tenni nektek, mintha valaha is lehetne belőlem celeb, mert sajnos az RTL teljesen levette rólam a kezét. Minden maradék apró lelkesedésemmel azon leszek, hogy megtaláljam azt az elfoglaltságot, ami boldoggá tesz, és már ne fájjon annyira az a dolog, hogy nekem ez nem jött össze!" - írta oldalán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK