Mégiscsak működött Puskás Peti ördögi terve - csak másképp

Vágólapra másolva!
Kialakult a 25 fölöttiek mezőnye is az X-Faktorban. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

Kialakult a 25 év felettiek csapata: Puskás Péter mentor Danit és Líviát juttatta tovább, mentortársai harmadikként Pétert vitték be az élő show-ba. Keserves szülés volt, ugyanis elég harmatos produkciókat nyújtott ez a kategória a mentorházban. „Egy kicsit örültem annak, hogy a többiek döntenek a harmadik továbbjutóról. Úgy éreztem, hogy elfáradtak" – kommentálta Puskás, ami elég fura: miben fáradtak el a versenyzők, ha még el sem kezdődött az élő show szakasza?

Forrás: Facebook / X-Faktor

Puskás végül egy negyven fölötti rapper tanárembert és az Éden Hotelben látott Snezit hagyta hátra, hadd döntsenek sorsukról a társak. Radics Gigi, ByeAlex és Gáspár Laci valószínűleg jobb hallással bír, mint az átlagos tévéző, el is szontyolodtak erősen: „Ők voltak a legrosszabbak. Ez most trollság, hogy nekünk kell kiválasztani közülük egyet? Legszívesebben hazaküldeném mindkettőt. Én szégyelltem magam helyettük" – morogta Radics Gigi, volt Megaszár-győztes.

„Ő ritmust nem talált, hangot nem talált, sőt, nézni nem tudott tempóban... Ő meg egy másik számot énekelt, egy másik bolygóról.

de ő legalább nem bántja annyira a zenét" – summázta Gáspár Laci a hallottakat kissé elkeseredve, képekre mutogatva. ByeAlex (aki egy szép parkban ücsörgött a társakkal együtt) jelezte, hogy előbb vinné be az élő show-ba a bokrot, a fát, a kitámasztott biciklit, mint ezeket a versenyzőket.

Forrás: Facebook / X-Faktor

De választani kellett, a döntés megszületett. Míg Puskás „Szupercsapat" néven emlegette a háromfős kis truppját, a többiek is egy filmcímet emlegettek: „A feláldozhatók" néven illették mentortársuk énekeseit.

Puskás Peti a mentorház elején sejtelmesen

valami ördögi tervről elmélkedett,

olyasmiről volt szó, hogy izgalmas, egyedi énekeseket juttat tovább – végül kiderült, hogy az ördögi terv valójában az lehetett, hogy a piszkos munkát a mentortársakkal végezteti el, noha ő sem számíthatott arra, hogy többen alulteljesítenek.

Szavazzon!

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora?