Sztárban sztár: remekelt a magyar Tina Turner, megint nő esett ki

Vágólapra másolva!
Az október 8-i Sztárban sztár-adás legvégén Oláh Gergő toporgott izgatottan Singh Viki mellett, de végül megkönnyebbülhetett, utóbbi esett ki. Ezzel nem tört meg az átok, négy kiesőből négy volt nő, miközben az összes férfiversenyző még játékban van.
Vágólapra másolva!

Az október 8-i adásban Horváth Tamás az 1967-es táncdalfesztivál egyik nagy felfedezettjének, Poór Péternek a bőrébe bújt. Singh Viki szívdöglesztő szettben lépett a színpadra, Jessie J szerepében tündökölt.

Forrás: Facebook / Sztárban sztár

Berkes Olivér Ed Sheeranként lépett a színpadra, Király Viktor pedig az elmúlt egy hétben jól kikerekedett, ráadásul hosszú szakállat növesztett, hiszen Rag'n'Bone Mant testesítette meg a színpadon.

Forrás: Facebook / Sztárban sztár

Ekanem Bálint Emota ezúttal egy Outkast-dalt kapott, Janicsák Veca a francia sanzonénekesnő, Edith Piaf bőrébe bújt. Justin Timberlake-ként vallott szerelmet Oláh Gergő a My Love című számmal, Kollányi Zsuzsi pedig Tina Turnert személyesítette meg a színpadon. Ő nagy hatással volt a zsűrire, negyven pontot kapott, nézze meg itt:

Forrás: tv2

A Homok a szélben című slágert viszonylag komolyan adta elő Pápai Joci, ezzel vége is lett a versenydaloknak. Eztán jött a kétkörös szavazás, ahogy korábban is.

Hullámzó volt az este Liptai, Majka és Papp Szabi szerint

Az összesített versenypontok alapján Király Viktor állt az élre, Ekanem Bálint követte, majd Janicsák Veca következett a sorban. Singh Viki az utolsó helyen szerénykedett, riadt arccal figyelte a tabellát, pedig megszokhatta volna, hogy a nőknek nem sok babér terem ebben a műsorban (főleg nők szavaznak, férfiakat jutatnak tovább: addig a pontig három kiesőből, három nő volt).

Forrás: tv2

Hullámzó volt az este, mondta Liptai Claudia, de jelezte, hogy minden tiszteletét kivívták a fellépők. Berkes és Oláh a két kedvence, tette hozzá. Stohl Janicsák Vecát és Gergőt emelte ki, de Kollányi és Király is a favoritjai között van.

tv2

Majka szerint volt jobb, volt gyengébb is. „A Kollányi-Király duó ellopta a show-t. De a Sztárban sztárnak Oláh Gergőre is nagy szüksége van, köszi mindenkinek az estét!” – közölte. Papp Szabi a show definícióját adta elő, az improvizációról papolt valamit, kissé körülményesen, és ő is említette a „hullámzó” szót, akárcsak Majka vagy Claudia.

A show legvégén Oláh Gergő toporgott izgatottan Singh Viki mellett, de végül megkönnyebbülhetett, utóbbi esett ki.