Itt az első kép a Trónok harca 8. évadának forgatásáról

Vágólapra másolva!
Még mindig nem tudni, hogy jövőre, vagy 2019-ben kerül képernyőre a Trónok harca utolsó évada, az viszont biztos, hogy már forgatják. Lena Headey, a Cersei Lannistert alakító színésznő egy képpel jelentkezett a forgatásról.
Vágólapra másolva!

Bár augusztus végén kiszivárgott a 8. évad teljes (valószínűsíthető) forgatókönyve, és így bárki jól elspoilerezhette magának a sorozat fináléját, a forgatás csak a múlt héten kezdődött, így az arról érkező minden infó azonnal lázba hozza a rajongókat. Az első ilyen morzsák csak pedig a Cersei Lannistert megformáló Lena Headey Instagramján bukkant fel.

A színésznő az általa posztolt képen a kelléktárban mókázik a stáb fodrászával és sminkesével, érdekes módon mindhárman Emilia Clarke Daeneryséhez hasonló, szőke parókát viselnek, lehet, hogy épp az ő parókájának részeit.

Bár látszólag nagy jelentősége nincs, mégiscsak ez az első „hivatalos" kép az új évad forgatásáról, a spekuláló teóriagyártókat pedig ezután sem tartja vissza semmi, hogy hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb konteókat gyártsanak kedvenc sorozatuk karaktereiről.