Eldőlt a Survivor, megvan a szigetes reality győztese

Vágólapra másolva!
Feri az utolsó órában sem próbált kedveskedni a kiesett játékosokkal, így az nyert, és vitte el a 20 milliót, aki körül kevesebb konfliktus volt a hat hét alatt. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

A legutóbbi tíz kieső visszatért egy estére, és feltehetett egy-egy kérdést a döntőbe jutott két játékosnak. A végig egyenesen játszó, de így sokszor nyers és érzéketlen harcos imázsával bíró Feri ezúttal sem volt mézesmázos, nem próbált a kiesettek, kiszavazottak kedvére tenni, így például akkor sem udvariaskodott, amikor számára közömbös vagy ellenszenves emberek (Nóri) faggatták.

Egy nappal a finálé előtt Forrás: RTL

Ferire szavazatott Anita, Barbara, Gergő, Benedek, de ez nem volt elég. Iliász egy tűzrakós párbajjal szerzett előbb egy pontot, majd rá voksolt Adri, Lilla, Nóri, Szandra – majd jött még egy voks, és tovább nem is mutatták, mert ezzel 6 pontja lett, innen a rivális már nem tudta volna utolérni.

Megvan a nyertes Forrás: RTL

Feri annyiban jobban megérdemelte volna a győzelmet, hogy ellene alig vagy soha nem voksolt senki, nyers, határozott, katonás stílusa ellenére, és végig játékban volt, a törzsek háborújában és utána is a főszigeten. Iliász (aki szintén nagyokat küzdött) ugyan nem ment bele balhékba, de egyszer kiesett, a Holtak szigetén volt pár napot, és csak vigaszágon került vissza a négyes fináléba.

De mi lett az Anita-Gergő szerelmespárral azóta? Együtt vannak? Itt elolvashatja.

Szavazzon!

Szavazzon!

Megérdemelte Iliász a győzelmet?